De Toeristische productenco. van Yangzhouzhangjie, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit beschikbare huispantoffels voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd

Het Spel van hotelproducten

Het Spel van hotelproducten

Ingepakte Producten

 • lopende band

  Wij specialiseren ons in verscheidenheid van de reeks van het sterhotel van producten en andere verwante producten zoals pantoffels, tandreeks, kam, het scheren uitrusting, zeep, douche GLB, naaiende uitrusting, shampoo, haarveredelingsmiddel, lichaamslotion, verscheidenheden van katoenen producten, linnen en verscheidenheden van gedrukte producten enz.

 • OEM / ODM

  Naast het verstrekken van hun eigen geregistreerd merk, verlenen wij OEM en ODM ook de diensten aan globale klanten, met inbegrip van schoonheid, het kappen, hotels. Bovendien die verlenen wij ook de ontwerpdiensten, volgens de behoeften van klanten worden aangepast om de goederen te doen. En wij respecteren het auteursrecht en de vertrouwelijkheid van onze ODM cliënt en OEM cliëntovereenkomst.

 • R & D

  Recentere dagen, geloven wij nog in de „Professionele dienst merk“ „Kwaliteit maakt de toekomst“ maakt om meer superieure kwaliteit en meer professionele dienst voor klanten te verlenen.

   

   

  R&D is onze één van onze kernvoordelen, jaarlijks besteden wij 10-20% van onze winst aan R&D, dat naar zich nieuw product het ontwikkelen & traditionele producten bevordering streeft. Met jaren die ontwikkelen zich, hebben wij begaafde persoonsechelon en gespecialiseerde troep voor beroep, concentreren wij ons bij het werken met markt & denken om met u te werken zich te ontwikkelen, te ontwerpen te inspireren.

Contactgegevens
Yangzhou Zhangjie Tourism Products Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. wang

Tel.: 86-514-133 2812 9491

Fax: 86-0514-13328129491

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)